X

Elektromagnetne rešitve

V skrbi za okolje se vedno bolj obračamo k zelenim in okolju prijaznim tehnologijam, ogljični odtis pa zmanjšujemo tudi z električnimi avtomobili s klimatskimi napravami, ki kot hladilni medij uporabljajo plin CO2. Za razliko od sintetičnih plinov CO2 pridobivamo iz zraka v okolici, zato nima dodatnega vpliva na povečevanje ogljičnega odtisa.


Srce naprav za servisiranje in diagnosticiranje takšnih klimatskih naprav so prav tehnološko inovativni elektromagnetni ventilski bloki, ki smo jih razvili v podjetju Pulko ventili Ruše (PVR). Ventilski bloki omogočajo odpiranje in zapiranje ventilov glede na programsko sekvenco, torej s pomočjo računalniškega programa.

  • Narejeni iz okolju prijaznih materialov.
  • 98-odstotno reciklabilni.
  • Odpiranje in zapiranje ventilov glede na programsko sekvenco.

 

Izdelujemo in testiramo jih v popolnoma digitalizirani proizvodnji, zato skorajda ni možnosti, da bi pri delovanju naprave prišlo do napak.
Zasnova ventilskih blokov omogoča prilagajanje in modifikacijo tudi za druge namene uporabe, kot so strojegradnja, laboratorijska in vesoljska oprema, letalska industrija in medicina.

 

 

Inovativen razvojno-proizvodni pristop podjetja PVR zagotavlja osredotočenost na potrebe kupca, zato lahko na željo kupca razvijemo tudi izdelek, ki bo kompatibilen s sintetičnimi hladilnimi plini (R1234fy).

 

Želite izvedeti več?

Z veseljem vam posredujemo dodatne informacije. 
Pokličite +386 (0)2 6730 350
ali nam pišite na sales@pvr.si.